Våre historier

Vi har mange sterke referanse fra våre kunder.

Ta kontakt med oss på kontakt@develop.no for å høre mer eller for å undersøke hvordan vi best kan hjelpe akkurat din virksomhet med å utnytte moderne teknologi til å skape de verdiene du er på jakt etter.

PRIO blir moderne

PRIO står for the Peach Research Institute Oslo og ble grunnlagt i 1959 for å drive uavhengig forskning på vilkårene for fred mellom nasjoner, grupper og mennesker. Organisasjonen består av omlag 75 ansatte, hvorav mer enn 50 er forskere. PRIO har behov for å publisere, oppdatere og samarbeide med andre organisasjoner over hele verden. For å lette dette arbeidet og samtidig modernisere både funksjonalitet og uttrykk, har vi i Develop utviklet nye websider for organisasjonen, i tett samarbeid med ansatte fra PRIO.

Hastings hos First House

Hastings kan forenklet beskrives som en digital analytiker i First House hvor man utnytter kunstig intelligens og maskinlæring for å analysere store mengder strukturerte og ustrukturert data. Løsningen er basert på vårt produkt Develop Insights, og er trent opp på data for å overvåke informasjon om First House sine kunder. Dette gir en avansert form for medieovervåking, hvor vi innhenter data fra flere hundre kilder og utnytter maskinlæring til å vaske og klargjøre data før relevant informasjon trekkes ut. Resultatene gir innsikt i hva omverdenen tenker om en gitt merkevare eller tema, hvem som diskuter hva, i hvilke geografiske områder eller utviklingen i en debatt. Anvendelsene av Develop Insights er mange og for First House utnyttes dette til medieovervåking.

Inventory Gadget Tracker

Inventory Gadget Tracker er en løsning som benyttes til å spore utstyr. Sporingsbrikkene leveres både med og uten GPS, avhengig av hva som passer best for kunden.

Inventory Gaget Tracker gir full kontroll over hvor utstyr og verktøy befinner seg, man kan registrere hvem som til enhver har ansvaret for det og informasjonen kan benyttes for å kunne drive effektiv flåtestyring, ressursplanlegging, nye tjenester, fakturering og dokumentasjon, i tillegg til redusert tap av av utstyr eller verktøy.