Når man har lagt inn navn og epost på en ny bruker, og klikker på send, går knappen fra å være gråblå til klart blå. Blir invitasjonen sendt ved første trykk på send knappen, eller må man trykke igjen?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Man må trykke igjen når knappen er klart blå. Først da sendes eposten med invitasjon. Når dialogboksen forsvinner fra skjermen er eposten faktisk sendt, så lenge den er på skjerm jobber løsningen med å sende.