Du opererer i en verden av rask informasjonsutveksling, store og små beslutninger, og med den naturlige konsekvensen økt møteaktivitet med kunder og partnere. I en verden av hard konkurranse og krav har du valgt å automatisere tjenester som frigjør dine ansatte til mer verdiøkende oppgaver. Du har kjøpt Pepper fra SoftBank Robotics™ og vil ha maskinen til å ta imot dine besøkende på best mulig måte.

Vår løsning for Pepper i Resepsjonen™ vil gi deg nettopp dette. Pepper vil føre dialogen med dine besøkende og ansatte på en hyggelig og profesjonell måte. Han vil til enhver tid ha oppdatert informasjon om avtalene i din bedrift, og hvem som er ankommet eller allerede befinner seg inne i bygget. Han vil informere om hvor møterom eller kaffemaskinen er lokalisert, eller annet som er viktig for deg.

Løsningen Pepper i Resepsjonen™ fra Develop vil gjøre din Pepper til den hyggelige og hardtarbeidende roboten du trenger.

Hvis du vil ha mer informasjon kan du finne løsningsbeskrivelse ved å klikke her, ta kontakt på resepsjonlosning@develop.no, eller ring oss på 22 51 75 00.