Featured Articles
Rene Hagen HageRene Hagen Hage
Hos Develop er vi ikke så mange at man blir glemt i mengden, det man sier har betydning og man har muligheten til å være med å påvirke.Vi har veldig hyggelige kollegaer!Og ikke minst får du muligheter til å utfordre deg selv.
Trond Erik AatloTrond Erik Aatlo
Vi får stadig nye utfordringer, det er ett lite og godt miljø hvor alle kjenner alle.Jeg opplever i stor grad å bli involvert i alt som foregår.
Hege Gran LundebyHege Gran Lundeby
Alle kjenner alle, det er raske beslutninger, lite byråkrati og veldig «uformelt»Jeg opplever Develop som et spennende selskap i vekst med mange muligheter for egenlæring og ansvar.
Ingrid E. MoenIngrid E. Moen
Vi har ett tett, uformelt og morsomt miljø hvor du må forvente litt pranks og tull i hverdagen.Initiativ settes pris på, og det er gode muligheter for å forme sin egen hverdag. God oppfølging når man er ute i oppdrag.

Vi søker følgende:

Developer / Consultant

Utvikler

Develop har mange spennende kundeprosjekter på gang, hvor utviklere spiller en svært viktig rolle i å bringe til live innovative og gode løsninger som dekker kundens behov med moderne teknologi. Som utvikler hos Develop vil du jobbe operativt på mange spennende prosjekter for våre kunder.

Vi har stor tro på at det finnes flere forskjellige profiler som kan lykkes hos oss, men du bør være godt kjent med teknologiene/rammeverkene som nevnes, men ikke nødvendigvis alle. Du må gjerne ha hovedtyngden i et av feltene, men vi ser etter personer som liker å bidra i bredden.

Hvorfor velge Develop og denne muligheten?

 • Vi ønsker at våre konsulenter skal oppleve mestring og utvikling i hverdagen
 • At du har evne og vilje til å ta ansvar i både stort og smått, er en viktig verdi hos oss
 • Hos Develop handler det om hvilke holdninger du har, og hvordan du tilnærmer deg kundens utfordringer. Her finnes det ingen fasit, men vi tror en kombinasjon av ambisjoner, kompetanse og ydmykhet er godt å ha i ryggsekken
 • Være med på videreutviklingen av et selskap i vekst
 • Develop er et lite selskap, det er korte beslutningsveier – fleksibel og agil tilnærming til det meste
 • Du blir ikke en i mengden, men får reel påvirkningskraft og ansvar
 • Konkurransedyktige betingelser

Kompetanse

Kandidatprofil

Du må ha minimum 3 års høyere utdanning innenfor IT- og teknologifag, matematikk/statistikk eller annen relevant utdannelse, eller må kunne vise til relevant aktuell erfaring som utvikler de siste to årene.

 • 0-5 års erfaring som utvikler
 • En genuin interessert for ny teknologi
 • Er løsningsorientert og kreativ for å finne de beste løsningene
 • Gode samarbeidsevner og interessert i å dele kunnskap med kunder og kolleger
 • Du er initiativrik og god til å identifisere forbedringspotensial i både kode og brukergrensesnitt

En ideell kandidat er godt kjent med disse teknologiene/rammeverkene (men ikke nødvendigvis alle):

 • Systemutvikling, webutvikling, interaktive brukeropplevelser og responsivt design.
 • Du er vant til å jobbe i team, du jobber agilt, og er vant til moderne devopsverktøy i en eller annen form.
 • Du kan litt om test og testmetodikk, samt om bygg og deployprosedyrer/verktøy

Frontend:

 • JavaScript, Node.js, React, Express, Handlebars, HTML5, CSS3, LESS/SASS, jQuery, Angular, Bootstrap, Xamarin

Backend:

 • Java/ .NET, C#, PHP, ASP eller noe annet spennende som du bør overbevise oss om at er relevant for oss.
 • Du kan litt (eller mye) om cloudservices, utvikling og konsumering av APIer, REST, SOAP, Json, XML, XAML, Web Services og gjerne meldingskø/integrasjonslag.
 • Både sql og nosql miljøer er i bruk hos oss.

Personlige egenskaper

I Develop er vi svært opptatt av våre kunder, og du må derfor være serviceinnstilt, ha en positiv holdning og være opptatt av å levere kvalitet. Vi er i rask endring og dette krever at du er fleksibel, selvstendig og motiveres av gode resultater.

Om selskapet

Develop AS er et norskeiet IT-konsulentselskap lokalisert i Oslo. Dagens Develop ble etablert i 2015 etter sammenslåing og oppkjøp av flere selskaper, og har siden Januar 2016 levert tjenester og løsninger i det Norske markedet.

I samarbeid med kunder og partnere gjør vi prosjekter innen Systemutvikling og Business Intelligence. Vi arbeider med virksomhetsportaler, digitalisering, robotisering, big data, analyse og mobile løsninger. I en verden hvor virksomheter har mye informasjon allerede systematisert oppstår to overordnede behov: Hvordan utnytte den informasjonen vi har på en bedre måte, og hvordan komplementere informasjonen for ytterligere å forbedre eller endre kjerneprosessene vi har? I Develop vet vi at mange disipliner må beherskes for å dekke behovene. Derfor jobber vi hardt for å ligge i front på kunnskap og bruk innen områdene. Det er etter vårt syn det beste bidraget vi kan gi til våre kunders suksess.

Develops største eier er Vardegruppen AS. Vardegruppen har også eierposisjon i VardeHartmark, Lean Communications, Maverick, Hartmark Executive Search og Kompetanse Torget. Selskapene i gruppen utnytter hverandres kompetanse for å levere de best mulige løsningene til våre oppdragsgivere.

Liker du det du hører om oss?

Bør vi bli bedre kjent?
Vi ønsker at våre konsulenter skal oppleve mestring og utvikling i hverdagen.
At du har evne og vilje til å ta ansvar i både stort og smått, er en viktig verdi hos oss.
Hos Develop handler det om hvilke holdninger du har, og hvordan du tilnærmer deg kundens utfordringer. Her finnes det ingen fasit, men vi tror en kombinasjon av ambisjoner, kompetanse og ydmykhet er godt å ha i ryggsekken. Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig samtale om fremtiden. Klikk her for å sende CV.

Slider