Morgendagens vinnere vil avgjøres av evnen til å utnytte data, automatisere arbeidsprosesser og høste fordeler av skyteknologi.

Samtidig må man møte eller overgå kundenes forventninger til enkelhet, tilgjengelighet og kundeopplevelse.

Våre tjenester

Det er krevende for dagens ledere å forstå hvilke trusler og muligheter morgendagen vil bringe. Digital omstilling påvirker alle bransjer. Morgendagens vinnere vil avgjøres av evnen til å utnytte data, automatisere arbeidsprosesser og høste fordeler av skyteknologi. Samtidig må man møte eller overgå kundenes forventninger til enkelhet, tilgjengelighet og kundeopplevelse.

Dessuten må man ivareta krav til personvern og informasjonssikkerhet. Nye konkurrenter kan oppstå over natten med helt nye og disruptive forretningsmodeller. Å navigere i dette landskapet er mildt sagt utfordrende når man samtidig må ta hensyn til operasjonelle utfordringer og prioriteringer i hverdagen.

Vi tilbyr derfor et bredt spekter av tjenester som hjelper våre kunder realisere gevinster gjennom utnyttelse av moderne teknologi. Vi bistår med rådgivning og analyser, utvikling av digitale strategier og handlingsplaner, samt gjennomføring og gevinstrealisering.

Vi kan enten supplere eksisterende team eller levere komplette team som gir økt kapasitet og tilgang på nødvendig kompetanse.

Vi foretrekker smidig metodikk og brukerorienterte utviklingsprinsipper, men tilpasser alltid gjennomføringen etter kundens behov. Det viktigste for oss er at våre konsulenter raskt skaper forretningsverdi for din virksomhet.

Ta kontakt med oss på kontakt@develop.no for en uformell prat om hvordan vi best kan hjelpe deg i din virksomhet.

Våre produkter

Develop har også utviklet egne produkter som vi tilbyr for salg. Det betyr at du kan spare verdifull tid og utviklingskostnader.

Hvis din virksomhet har behov for sporing av utstyr, kan Gadget Tracker hjelpe deg med å holde oversikt over hvor utstyret befinner seg og hvem som har ansvaret for det. På den måten kan du bedre planlegge utnyttelsen og redusere risikoen for at utstyr blir borte.

Vi har også utviklet et produkt for sanntidsanalyse av både strukturerte og ustrukturerte data basert på kunstig intelligens og maskinlæring. Denne kan benyttes til en rekke anvendelser. Ett eksempel er First House, som benytter denne løsningen til å overvåke medieomtale av sine kunder. First House sine kunder kan dermed overvåke mediebildet, analysere sentiment og få bedre tid til å forberede seg på enten positive eller negative omtaler som sprer seg i medielandskapet. Du kan lese mer om First House sin digitale analytiker Hastings.

Ta kontakt med oss på kontakt@develop.no dersom du er interessert i prisinformasjon eller tilpasningsmuligheter av våre produkter for nettopp din virksomhet.