Kjøreboken i Gadget Tracker lar bedriften holde styr på og dokumentere hvor og når bilen brukes, og lar deg gjøre rede for all din kjøring, samt kalkulere kostnader og avstander.

Kjøreboken oppdateres automatisk og trenger ingen manuell oppfølging fra brukerens side, den registrerer hvor det kjøres og setter opp et kjøremønster som tilfredsstiller Skatteetatens dokumentasjonskrav og sparer sjåfør og bedrift for tid og penger. Før du sender rapporten kan du klikke vekk turer du ikke ønsker innsendt, f.eks privatkjøring. Vår kunstige intelligens prøver hele tiden å lære hva som er ditt kjøremønster for å redusere behovet for at du må gjøre manuelle justeringer.Installasjon

Den lille trackeren installerer du selv på et par minutter, uten noen form for utstyr eller kompetanse. Om du har spørsmål eller møter utfordringer, er vår kundeservice tilgjengelig for hjelp.
Full kontroll

Med lokasjons-oppdatering i sanntid har du full kontroll på bedriftens biler og kan se på kartet hvor bilene befinner seg til en hver tid. Appen fungerer like bra på PC, telefon og tablet, så du har alltid kontroll – uansett hvor du er og hva du gjør.
Hvorfor oss

Med Develops elektroniske kjørebok, vil du få:
– Full kontroll over kjøremønster til bedriftens biler
– En enkel, pålitelig og langvarig tracker
– Spare betydelig tid og penger i bedriften
I tillegg til de andre funksjonene i Gadget Tracker-appen, som lar deg holde kontroll på verktøy, utstyr og mer – alt i en app!Dersom du ønsker å bestille develop sin Gadget Tracker- løsning, inkludert kjørebok — kan du kontakte oss på 22 51 75 00 eller sende oss en mail. Du ser kan se vår fullstendige funksjons- og prisliste her.