Inventory Gadget Tracker er verdt millioner for kundene våre!

Fornøyde kunder er noe vi streber etter, og når Torgeir Hersleth hos Hersleth Entrepenør forteller denne historien, blir vi stolte og litt varme i hjertet.
Les hvordan Develops Inventory Gadget Tracker hjalp Hersleth Entrepenør AS og Politiet med å sette fast en tyveribande fra Romania. Jeg lar eposten jeg fikk fra Hersleth tale for seg selv:

Eposten følger her:

Hei

En liten solskinnshistorie fra oss! 😊

Vi hadde innbrudd i containere på en byggeplass etter nyttår. Der tok tyvene en del verktøy fra våre underentrepenører og en muttertrekker fra oss.

Jeg har i dag vært og hentet denne muttertrekkeren hos politiet og takket være den og vårt nye merkesystem og IGT, kunne vi i februar verifisere for politiet at det var vår muttertrekker og politiet kunne varetektsfengsle 4 rumenere som de hadde tatt. I de fire ukene har politiet jobbet iherdig og rullet opp en rumensk liga som har hatt lager rundt i Oslo, samt tatt en semitrailer full av verktøy på vei ut av landet.

De har også hatt samarbeid med rumensk politi og hatt et raid i ett lagerbygg i Romania hvor de har funnet metervis med hyller, som får Motek, Würth og Maxbo sine hyller til å blekne. Her var det mye merket verktøy fra norske og nordiske firmaer.
Det er jo litt moro at den muttertrekkeren og lille merkelappen vår ble utslagsgivende her i den saken og nesten verdt millioner!

 

Vil du ha orden på ditt utstyr! Ta kontakt med oss for en prat!

Lars har tlf: 48044580