Inventory Gadget Tracker er verdt millioner for kundene våre!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Fornøyde kunder er noe vi streber etter, og når Torgeir Hersleth hos Hersleth Entrepenør forteller denne historien, blir vi stolte og litt varme i hjertet.
Les hvordan Develops Inventory Gadget Tracker hjalp Hersleth Entrepenør AS og Politiet med å sette fast en tyveribande fra Romania. Jeg lar eposten jeg fikk fra Hersleth tale for seg selv:

Eposten følger her:

Hei

En liten solskinnshistorie fra oss! 😊

Vi hadde innbrudd i containere på en byggeplass etter nyttår. Der tok tyvene en del verktøy fra våre underentrepenører og en muttertrekker fra oss.

Jeg har i dag vært og hentet denne muttertrekkeren hos politiet og takket være den og vårt nye merkesystem og IGT, kunne vi i februar verifisere for politiet at det var vår muttertrekker og politiet kunne varetektsfengsle 4 rumenere som de hadde tatt. I de fire ukene har politiet jobbet iherdig og rullet opp en rumensk liga som har hatt lager rundt i Oslo, samt tatt en semitrailer full av verktøy på vei ut av landet.

De har også hatt samarbeid med rumensk politi og hatt et raid i ett lagerbygg i Romania hvor de har funnet metervis med hyller, som får Motek, Würth og Maxbo sine hyller til å blekne. Her var det mye merket verktøy fra norske og nordiske firmaer.
Det er jo litt moro at den muttertrekkeren og lille merkelappen vår ble utslagsgivende her i den saken og nesten verdt millioner!

 

Vil du ha orden på ditt utstyr! Ta kontakt med oss for en prat!

Lars har tlf: 48044580