Gadget Tracker bruker nå også GPS trackere, med eller uten strømforsyning

Develop’s løsning for sporing og kontroll på utstyr, Inventory Gadget Tracker, ble sluppet i versjon 1 01 August 2018.  Gadget Tracker er en rimelig løsning for deg som trenger oversikt og kontroll på dine eiendeler, eller for eksempel driver med utleie og trenger å vite hvor utstyret er og hvor mye det blir brukt.  Gadget Tracker er laget for å håndtere alt fra individuelle verktøyer til biler eller andre typer maskiner, med andre ord ethvert utstyr man ønsker å ha kontroll på.  Vi laget først løsningen kun med med telefon som leser av strekkoder, bar-codes etc.  Dette fungerer selvsagt fortsatt fullt ut, men i tillegg har vi nå lagt til GPS trackere som monteres på en eiendel og sender kontinuerlig posisjon til Gadget Tracker.  Vi samarbeider med Telenor og Telia om abonnementer til trackerene, og benytter da deres M2M tjenester.  For brukere av løsningen sender vi tracker og sim-kort til dere, dere monterer trackeren der dere vil ha den og setter inn sim-kortet.  Fra da av sporer du din eiendel også med aktiv GPS tracker.

For mer informasjon om Inventory Gadget Tracker, klikk her.  For kontakt med oss klikk her  eller start en chat med oss nede i høyre hjørne på denne siden.