Vår nye løsning er i Betatest

Develop har lagt vår nye løsning Inventory Gadget Tracker™ i beta test.  Vi vil ha første produksjonsversjon klar i første kvartal 2018.   Gadget Tracker er en løsning for bedrifter med mye utstyr som må holdes kontroll på, som flyttes rundt og som er kostbart å miste.  Vi har laget løsningen på basis av erfaringer vi har gjort i flere industrier hvor kontroll på plassering og bruker av utstyr er en utfordring.  Løsningen er fullstendig skybasert og leveres som en tjeneste.  Fokus har vært på forenkling av alle arbeidsflyter for faktisk å holde oversikt over utstyret man har, og administrasjon av samme.  Appene virker i dag på Android og Apple telefoner, mens administrator grensesnittet er web-basert.  Du kan få mer informasjon på våre web-sider under Produkter,  eller du kan kontakte oss direkte.

Du kan også møte oss på Arctic Entrepeneur på Gardermoen 23-25 Januar 2018.  Dette er MEF’s store gathering for anleggsbransjen, og Develop har stand # 76.

For å se mer om Develop’s Inventory Gadget Tracker, klikk her