Om Develop

Develop AS er et norskeiet IT-konsulentselskap lokalisert i Oslo. Dagens Develop ble etablert i 2015 etter sammenslåing og oppkjøp av flere selskaper, og har siden Januar 2016 levert tjenester og løsninger i det Norske markedet. 

I samarbeid med kunder og partnere gjør vi prosjekter innen Systemutvikling og Business Intelligence. Vi arbeider med virksomhetsportaler, digitalisering, robotisering, big data, analyse og mobile løsninger. I en verden hvor virksomheter har mye informasjon allerede systematisert oppstår to overordnede behov:  Hvordan utnytte den informasjonen vi har på en bedre måte, og hvordan komplementere informasjonen for ytterligere å forbedre eller endre kjerneprosessene vi har? I Develop vet vi at mange disipliner må beherskes for å dekke behovene. Derfor jobber vi hardt for å ligge i front på kunnskap og bruk innen områdene.  Det er etter vårt syn det beste bidraget vi kan gi til våre kunders suksess. 

Develops største eier er Vardegruppen AS. Vardegruppen har også eierposisjon i VardeHartmark, Lean Communications, Maverick, Hartmark Executive Search og Kompetanse Torget.  Selskapene i gruppen utnytter hverandres kompetanse for å levere de best mulige løsningene til våre oppdragsgivere. 

 

Hva vi gjør ?

Develop har også utviklet egne software løsninger som vi selger og videreutvikler. Løsningene kan leveres både som skytjenester eller på lokale maskiner. Vi jobber hele tiden med å gi våre software løsninger mer nytte for brukeren, på samme måte som vi alltid søker å bringe mest mulig nytte til bruker i våre leveranseprosjekter. 

Develop er ikke et stort konsulenthus, og deri ligger vår styrke. Vi er fleksible og løsningsorienterte, men uten å miste gjennomføringskraften. Vi er innovative, men ikke uten bakkekontakt. Vi søker samarbeid, men vil alltid gi råd basert på vår erfaring og forståelse av en situasjon. Vi er kundesentriske. Vi tar stor glede i å være din partner i stort og smått hvor vi har netto bidrag til realisering av dine mål. 

Daglig Leder: Jørn V Fredriksen 

jorn.fredriksen@develop.no

Styreformann: Morten Søgård

morten.sogard@develop.no

Develops personvernerklæring