This page is having a slideshow that uses Javascript. Your browser either doesn't support Javascript or you have it turned off. To see this page as it is meant to appear please use a Javascript enabled browser.

Featured Articles
Rene Hagen HageRene Hagen Hage
Hos Develop er vi ikke så mange at man blir glemt i mengden, det man sier har betydning og man har muligheten til å være med å påvirke.Vi har veldig hyggelige kollegaer!Og ikke minst får du muligheter til å utfordre deg selv.
Trond Erik AatloTrond Erik Aatlo
Vi får stadig nye utfordringer, det er ett lite og godt miljø hvor alle kjenner alle.Jeg opplever i stor grad å bli involvert i alt som foregår.
Hege Gran LundebyHege Gran Lundeby
Alle kjenner alle, det er raske beslutninger, lite byråkrati og veldig «uformelt»Jeg opplever Develop som et spennende selskap i vekst med mange muligheter for egenlæring og ansvar.Og ikke minst, vi har Pepper.
Ingrid E. MoenIngrid E. Moen
Vi har ett tett, uformelt og morsomt miljø hvor du må forvente litt pranks og tull i hverdagen.Initiativ settes pris på, og det er gode muligheter for å forme sin egen hverdag. God oppfølging når man er ute i oppdrag.

Liker du det du hører om oss?

Bør vi bli bedre kjent?
Vi ønsker at våre konsulenter skal oppleve mestring og utvikling i hverdagen.
At du har evne og vilje til å ta ansvar i både stort og smått, er en viktig verdi hos oss.
Hos Develop handler det om hvilke holdninger du har, og hvordan du tilnærmer deg kundens utfordringer. Her finnes det ingen fasit, men vi tror en kombinasjon av ambisjoner, kompetanse og ydmykhet er godt å ha i ryggsekken. Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig samtale om fremtiden. Klikk her for å sende CV.

Slider